2020-06-10 68 views
大角咀埃華街有好多唔同嘅食店,今日就約咗個喺附近返工嘅朋友嚟呢度食過burger吹吓水。其實我對burger都有啲要求,只要係好食嘅,我就唔介意俾$100食個高質漢堡。而burgerman嘅出品我就覺得幾出色。呢個飛驒牛漢堡只係個burger都已經要$103,雖然聽落有啲貴,不過當食過之後,就會覺得物有所值,因為佢嘅漢堡牛肉真係非常之嫩滑多汁,而且仲好有牛肉味,再配埋隻煎蛋,新鮮嘅生菜同埋磨菇煎蛋,真係會令人食過返尋味!而呢個燒菠蘿雞腿漢堡我就覺得非常之超值,佢有兩片菠蘿,非常Juicy,雞扒炸得香脆而且仍然能夠保留肉汁喺入面,再加埋一大片新鮮蕃茄,而且只係$68,性價比之高真係超乎你想像!再加埋呢個蒜香雞翼,香脆得來又冇乜油膩嘅感覺。好高興又遇上一間值得再嚟嘅小店
日本飛驒牛漢堡
燒菠蘿雞腿漢堡
再加埋呢個蒜香雞翼,香脆得來又冇乜油膩嘅感覺。
蒜香雞翼(5隻)
好高興又遇上一間值得再嚟嘅小店
$110 (Dinner)
日本飛驒牛漢堡
燒菠蘿雞腿漢堡
蒜香雞翼(5隻)