Seasons,算係小酒窩的姐妹店(大概係),2間我以前都成日幫襯,見到佢最近打告急牌,就成班朋友來撐一下。小酒窩就因為曹格的祝福,生意十分不錯。Seasons就算對比較靜,因肺炎影響下,生意大受打擊,講食物質素同種類, 2間其實差不多。 店員好nice, Starter 可適量refill! 勁好味!有更多好食的選擇,請原諒我今日因意外沒有拍照... Lamb Kebab - 我最鐘意的Kebab,菜肉都係優質貨,呢個價錢無得頂!但小心有些羊蘇味😋五星Chicken Kebab - 有小小辣,都好味,4星Kebab 會切為2份,如果人多,可要求分3-4份。但4份就有機會散開。 Four Seasons Pizza - 是lunch最好味的Pizza, 真係好好味!因太好味,一個人都可食得完,上面的酸忌廉真係畫龍點睛!食完會覺得,洗乜去貴店。五星 手足加油!背頁的咖哩都好正,不容錯過!Naan Bread 無論跟餐單點都係咁正!

Starter  &  soups

波菜雞肉意大利飯

有更多好食的選擇,請原諒我今日因意外沒有拍照...

Chicken Kebab - 有小小辣,都好味,4星

手足加油!

背頁的咖哩都好正,不容錯過!
Naan Bread 無論跟餐單點都係咁正!
Mexicana  Risotto
2020-02-13
$88 (Lunch)
Starter  &  soups
波菜雞肉意大利飯