2019-05-08
6點幾嚟到,尚未見人潮,睇睇餐牌,分3個價錢,唔想諗就食廚師發辦喇。首先,要讚下店員非常有禮貌,依一點,個人認為絕對影響對餐廳既整體分數。每次都會幫手蕳介點食法,加茶,收嘢好快,絕不馬虎另一點,廚師功力深厚,對每一樣食材既煮法,烹調時間完全掌握得好好,亦會詢問客人意見,再調整菜單分量仲有一點,佢用既食材好新鮮,唔會俾一樣靚嘢你食,其他俾平價嘢食去應付客人,由佢個北海道生豪開始,之後既粒貝,金錭魚,龍蝦,豬胺,鮑魚,帆立貝,清酒大蜆等,全部都好新鮮,什至每樣嘢既配料,醬汁都整得好好。同價錢喺尖沙咀食過,並無咁多靚同新鮮既嘢食,依間一句講完,物超所值!一定會推介俾朋友,同會再度光顧,憑佢個海鮮新鮮情度,服務態度,諗唔到有咩不足既地方。小店加油!we will be back !!!!!新鮮海鮮片段可去我ig 度睇,有片有真相!
新鮮海鮮片段可去我ig 度睇,有片有真相!