2013-04-28 19 views
暫時得銅鑼灣分店做緊放題一入到去已經覺得裝修唔錯,坐位空間大感覺唔會好迫好嘈一大班朋友都坐得舒服淨係揀嘢食都揀到你頭昏腦脹,超超超多選擇呀一行十一人所以上菜全部都係勁量級非常壯觀雖然唔好刺身都令我眼前一亮嘅刺身拼盤終於鼓起人生最大勇氣試吓,我發現我係唔食魚類刺身...反而食八爪魚呀魷魚呢啲冇咁大路嘅很誇張的壽司船質素比普通的壽司店更好!!一小件的可以試到更多款式天婦羅─要留肚呀!!淨係試咗海老!!以放題來說真不俗黑松露茶碗蒸─清清哋配埋黑松露又香又滑鍋物種類很多,掛住食都冇逐一影相呢和牛免治石鍋炒飯─好精緻呀!!細細個啱晒樣樣都想試嘅我有圖有真相!!大家非常熱愛甜蝦刺身,基本上係一到就極速洗碟迷你手卷─好可愛呀一啖一個,惟一要彈係紫菜唔夠新鮮爐端燒選擇都算多,整體不俗,最欣賞佢個牛舌日本迷你甜蕃薯─我唔食蕃薯,不過見佢哋食完再encore肯定好味啦另外仲有自助乳酪,好受歡迎,長期排長龍好貪心試晒所有味道,Topping選擇好多呀食埋甜品為今晚畫上完美句號$198一位價錢合理,而家幫襯仲有100蚊Coupon送!!抵食
暫時得銅鑼灣分店做緊放題
一入到去已經覺得裝修唔錯,坐位空間大感覺唔會好迫好嘈

一大班朋友都坐得舒服
淨係揀嘢食都揀到你頭昏腦脹,超超超多選擇呀
一行十一人所以上菜全部都係勁量級非常壯觀
雖然唔好刺身都令我眼前一亮嘅刺身拼盤

終於鼓起人生最大勇氣試吓,我發現我係唔食魚類刺身...
反而食八爪魚呀魷魚呢啲冇咁大路嘅
很誇張的壽司
質素比普通的壽司店更好!!
一小件的可以試到更多款式
天婦羅─要留肚呀!!淨係試咗海老!!以放題來說真不俗
黑松露茶碗蒸─清清哋配埋黑松露又香又滑

鍋物種類很多,掛住食都冇逐一影相呢
和牛免治石鍋炒飯─好精緻呀!!細細個啱晒樣樣都想試嘅我
有圖有真相!!大家非常熱愛甜蝦刺身,基本上係一到就極速洗碟
迷你手卷─好可愛呀一啖一個,惟一要彈係紫菜唔夠新鮮
爐端燒選擇都算多,整體不俗,最欣賞佢個牛舌
另外仲有自助乳酪,好受歡迎,長期排長龍
好貪心試晒所有味道,Topping選擇好多呀
食埋甜品為今晚畫上完美句號

• 刺身