2013-02-24 14 views
以為情人節晚撐枱腳 實畀人禁住嚟搶,點知大件又夾抵食喎~原本男朋友訂咗位去J & V Mini Kitchen食,點知爆滿安排我地去旗下呢間食。餐廳情調雖不及高檔餐廳咁浪漫,勝在簡約企理。我地八點先入去,同場得三兩枱人,佢地走埋我地直頭好似包咗場咁。侍應姐姐態度好親切我地叫咗兩個情人節SET DINNER。沙律、麵包(有迷你牛角蘇等兩件)、餐湯、主菜、甜品同飲品依次奉上。個雜菌忌廉湯份量多過一般餐廳,味道特別得嚟好好味。男友食七成熟西冷牛扒,我食黑豚扒。兩款都好大件下,伴碟仲有燒車厘茄、白茄子、翠肉瓜、薯茸。兩樣食落都好新鮮,肉汁豐腴,UN頂ABLE! 甜品係細件tiramisu同埋紐約芝士蛋糕,都OK。港式熱奶茶都幾幼滑。好好好好好滿足!
以為情人節晚撐枱腳
實畀人禁住嚟搶,點知
大件又夾抵食喎~

侍應姐姐態度好親切

個雜菌忌廉湯份量多過一般餐廳,味道特別得嚟好好味。

甜品係細件tiramisu同埋紐約芝士蛋糕,都OK。

港式熱奶茶都幾幼滑。

好好好好好滿足!
Other Info. : 左右各有一部掛墻電視睇,嗰晚十點鬆啲其他人客走晒,侍應姐姐仲好窩心咁問我地駛唔駛將個電視校大聲啲添~
2013-02-14
$164 (Dinner)
Celebration
Valentine's Day