2018-12-16
我地早兩日預約咗,但當日遲到咗15分鐘,餐廳好好咁話無問題可以延遲入座。餐廳環境同菜式都有家庭式嘅感覺 XD嗌咗:-大蝦凱撒沙律 $88:啲蝦煎(烤?)得好靚!好大粒,唔太食蝦嘅朋友都話 good!沙律醬汁亦整得好味!-自家製黃金蟹餅 $148:好特別嘅菜式!可惜冇影到相。餅入面有好充足嘅蟹肉,唔係得幾粒嗰啲,除少量沙律菜同一個好開胃嘅茄碎仲有一小份沙律醬,非常建議一試!-法式洋蔥湯 $78@:有好多洋蔥好足料,唔會得啲味精味,好飲!份量亦剛好。-龍蝦味薯蓉 $48:確實好有龍蝦味,不過可能因為其他菜式太出色,呢款有點比下去,下次會試下嗌薯條。-燒菇、焗鮑魚、帶子,龍蝦汁燒啡大菇 $218:開頭我地以為係幾道菜黎 XD 原來係一道菜,一共有三粒大菇。意大利飯配菇幾特別!味道好好,上面啲蝦同帶子都整得恰到好處,強力推介!-泡沫咖啡 $32@:飲品係成餐飯裡面相對較為遜色,略嫌久缺咖啡味。-切餅 $80/服務:成餐飯都坐咗幾耐,又食埋蛋糕,滾搞咗店員好耐,又幫我地影相。服務很不錯!總結:非常建議大家黎用餐。如果係夜晚可以早一星期訂座,都幾 full 下架。
嗌咗: