2019-03-17 13 views
聽朋友講座落在旺角T.O.P.的千房嘅食燒餅好好味,值得一試,呢日行開旺角我就去試吓。座位有吧枱和卡位,我揀左卡位坐,佢張枱都有自己嘅燒爐,當然係俾你用嚟燒餅和炒麵用啦!餐廳仲好貼心咁整埋教你自製燒餅嘅指引,一步一步跟着整,就唔怕整wor晒啦!我點左個雜錦廣島燒餅和雪糕甜品,食得好飽啊!雜錦廣島燒餅大大個,裏面有蝦、烏冬,仲有其他配料,加埋燒餅醬,真係好好味啊!呢度每台仲有一盒木魚擺喺度任你夾,我係勁鍾意食木魚,所以夾左好多囉,哈哈個雪糕只係$28 ,但係就有三球咁多,有四種味選擇,包括抹茶、雲呢拿、朱古力、鹽味,我冇要到朱古力味,最令我驚喜嘅係鹽味,小小咸,好特別!