2021-09-06 118 views
成日都好想食點心,但係一到夜晚,茶樓就收。最近發現有一間餐廳,喺中環係專食點心嘅,環境仲好唔錯,好似人哋酒吧嘅形式但係食點心。但係由於我哋諗住食少少點心就算,所以我哋叫左唔係好多嘢食。我哋叫咗蝦餃,小籠包,牛肉麵,春卷,蝦卷。但係我想講,蝦餃嘅蝦勁有鮮味,啖啖肉。😆😆😆而我最鍾意嘅係春卷!叫做海膽芝士蝦春卷😍😍😍喺春卷上邊仲有好新鮮嘅海膽😍😍牛肉麵都唔錯😆但唔夠其他點心咁特別🤣🤣🤣我見佢餐牌上有個咕嚕肉!勁想試😍但係我地唔太餓既關係~~~ 所以留返下次再叫😂😂😂而小籠包係好食過某d專門做小籠包既店鋪😆😆😆皮薄😍😍d湯勁鮮甜!另外,脆脆蝦春卷真係勁香口😆😆其實佢既點心都好有特式!擺盤靚得黎仲要係好食!個環境又有feel!如果係到慶生日都有得諗😆😆😆總括來講,我下次要再嚟食佢嘅咕嚕肉😎
成日都好想食點心,但係一到夜晚,茶樓就收。
但係由於我哋諗住食少少點心就算,所以我哋叫左唔係好多嘢食。
我哋叫咗蝦餃,小籠包,牛肉麵,春卷,蝦卷。
但係我想講,蝦餃嘅蝦勁有鮮味,啖啖肉。😆😆😆
牛肉麵都唔錯😆但唔夠其他點心咁特別🤣🤣🤣
而小籠包係好食過某d專門做小籠包既店鋪😆😆😆
皮薄😍😍d湯勁鮮甜!
個環境又有feel!如果係到慶生日都有得諗😆😆😆
總括來講,我下次要再嚟食佢嘅咕嚕肉😎