平時我都好少寫食評,但今日真係要比個負皮呢間餐廳。聽聞呢間啲扒好味,所以特登去試下,但服務態度真係得0分。今日上餐包嗰陣,個服務員直接dum個碟落張檯度,如果係爆曬場好忙咁都原諒你,但今日冇咩人食,咁趕時間做咩??然後找錢嗰陣仲離譜,我地兩個人食咗$240,我比張$500,咁suppose要找$260啦。咁佢就找咗一張$100,一張$50,同埋一堆散銀。咁我冇為意,就咁袋啲錢落袋啦,我個frd提我找少咗$100。咁我就舉下手,都未講咩事,佢就行返去櫃檯拎$100比返我,又係dum落檯面咁!??!我未講嘢,佢就知找少咗錢咁犀利?係咩預知能力🥶🤔定佢自己幫我比咗$100tips啊,心照啦。啲扒好味都冇用啦,啲服務態度咁,大家自己睇住找少錢啦。
平時我都好少寫食評,但今日真係要比個負皮呢間餐廳。

啲扒好味都冇用啦,啲服務態度咁,大家自己睇住找少錢啦。