2019-09-22 38 views
今日經過銅鑼灣去咗食 日喜樓 呢間中菜餐廳揉合咗西方飲食概念,menu創新好味,而且有啲菜式喺出面唔容易食得到宋嫂魚羹 $48好足料嘅魚羹見到一片片魚肉喺入面,可以4人或1人份量咁叫自由度大!!四喜臨門 $58四款小籠包包括有原味、蒜香、茴香、九層塔, 每款嘅味道都好濃沃,裏面有濃濃嘅湯汁,賣相一樣冇得輸乾燒蝦球配鍋巴底 $168 超級推薦呢個菜式 下面個鍋巴底仲有鹹蛋黃喺裏面,所以金黃色超好味, 上面嘅乾燒蝦球大舊爽口彈牙,兩者mix埋一齊好味又有豐富口感鮑魚慢烤紅燒肉煲 $228最後職員推薦我哋要叫呢個煲嚟食, 呢個煲四個人食就啱啱好,因為裏面有四大隻鮑魚,而且裏面嘅紅燒肉係非常靚嘅五花腩七分瘦肉三分肥肉啱曬我口味
今日經過銅鑼灣去咗食 日喜樓

宋嫂魚羹 $48