2024-06-19
喺附近睇完bad boys 所以訂左呢間印度野試下✨Dahi Puri $82入面係有乳酪嘅炸波波 酸酸辣辣咁好開胃😋😋 有埋石榴更加係畫龍點睛👍🏻 呢個要快啲食 唔係嘅話會浸腍個波波 ✨Lamb Boti Kebab $168呢個羊就咁食就覺得有啲乾🤔🤔 羊肉又唔係幾嫩 如果配埋啲椰菜 洋蔥食就會好啲 冇咁乾✨Chicken Tikka Masala $138個汁濃得黎唔稠唔膩 香料味配搭得好好👍🏻👍🏻 雞肉都有幾多舊 都幾滑✨Kashmiri Nann $42好特別有果仁嘅Nann 唔知點解佢係螢光粉紅色😂😂 但應該係杏仁+椰整成 好味👍🏻👍🏻🍸cucumber 成杯嘢都真係有好多青瓜粒😂 好清爽 又有野咬下🍹Mango Lassi 呢個Mango Lassi 比較重乳酪味 佢好特別仲有加左啲nuts 有啲口感👍🏻總括嚟講啲嘢食都好好食嘅👍🏻 不過服務就一般般 杯野飲瀉左少少就咁扔低啲紙巾比我地🤣味道❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️💔服務❤️❤️💔環境❤️❤️❤️💔💰晚餐人均~$295(有九折 免左+1)
✨Dahi Puri $82
味道❤️❤️❤️❤️
抵食❤️❤️❤️💔
服務❤️❤️💔
環境❤️❤️❤️💔
💰晚餐人均~$295(有九折 免左+1)