2022-10-25 1621 views
喺青衣城行完街,行嚟行去唔知食乜好,涼涼地都係去打邊爐,我承認我係打邊爐狂熱粉絲最醒目,梗係上嚟OpenRice睇吓有乜推介啦!見有一間台灣火鍋叫做犇殿,弊傢伙啦唔識讀添,不過好肯定有牛食,唔理咁多試咗先算見到有幾個套餐可以選擇,我揀咗澳洲黑毛牛肩胛肉,手機落單非常方便,絕無出錯佢嘅特色係有好多台灣地道小食,我試咗幾款都唔錯,但係唔敢食咁多,要留肚打邊爐。而其他蔬菜類丸類都可以出去自己夾桃膠土雞美人鍋未食都覺得自己靚咗牛胸爽爽爽滑滑個人覺得口感幾正澳洲黑毛牛肩胛肉口感細膩,千祈唔好淥咁耐,五成熟剛剛好大蝦超新鮮蝦滑鯪魚滑特別推介呢隻唔知叫咩名嘅菜非常好食,新鮮又爽脆飲品超級多選擇梗係要食返杯Häagen-Dazs啦最後一定要食一碗自家製芋圓紅豆涼粉冰完美結束飽到上心口

桃膠土雞美人鍋
未食都覺得自己靚咗

牛胸爽
爽爽滑滑個人覺得口感幾正

澳洲黑毛牛肩胛肉

口感細膩,千祈唔好淥咁耐,五成熟剛剛好

大蝦超新鮮

蝦滑鯪魚滑

特別推介呢隻唔知叫咩名嘅菜非常好食,新鮮又爽脆

飲品超級多選擇
梗係要食返杯Häagen-Dazs啦