2023-05-17 305 views
環境好靚 啱曬女仔👧🏻打卡,已經偷偷食左2️⃣次,同埋係寵物友善🐶餐廳 好多人都會帶狗狗黎。嘢食係睇得又食得,亦夠曬特別,價錢合理。飲品佢有提供 吾同嘅茶🍵,會放係個玻璃茶壺🫖到 用蠟燭熱住 又係影相一流 青木瓜沙律配軟殼蟹🦀:造型超級靚,食落個汁係清新 帶小小酸味,青木瓜同入面嘅蔬果都係新鮮爽脆多汁,好開胃 煙三文魚 煎蛋🍳 雞蛋仔:創意特色料理,個雞蛋仔好脆好有蛋香味 反而冇乜甜味 蛋味較明顯,同埋凍左都係脆嘅。同煙三文魚 同煎蛋 異常地夾,係必食招牌 雞胸蘑菇意大利麵🍝:好creamy 但又吾會感覺太 Heavy,個意粉都吾會太軟。

Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)
  • 雞蛋仔