2024-06-26 317 views
聽朋友介紹,就即刻嗱嗱臨book左同老公 今個lunch 試吓先!😬 最鍾意小食lunch set勁多嘢揀,超爽呀!😳🔆蕃茄湯。yeah ! 好好飲!酸酸甜甜,清新開胃,非常突出到蕃茄嘅鮮味!大堆🔥一嚟個湯就已經咁高質,都想像唔到後面嘅主菜有幾咁好食🌈🔆. 紅菜頭 •松子仁 •羽衣甘藍沙律!喂! 咁新鮮嘅!我超鍾意食紅菜頭同羽衣甘藍!之前喺其他餐廳食會有陣味,今次呢間餐廳整得好好!紅菜頭同羽衣甘藍都有着清新嘅感覺!除咗紅菜頭同羽衣甘藍,再配埋松子仁🌲,食落爽爽脆脆,口感好豐富,有咬口!😝🔆 肉醬千層麵配沙律🐾呢個超好食,食落果然有驚喜,令人驚艷!😄千層麵軟林林,焗得好好,肉醬仲係好鮮嫩濃郁,,同充滿肉汁💦!焗肉醬千層麵,其實唔容易,廚師真係功力十足!😉🔆 韓式泡菜烤肉汁烤豬肋骨。烤豬肋骨,極高質素,肉質唔鞋,又唔靭,啱晒啦!豬肋骨咬落去,筋同油脂分布平均!啖啖滋味,令人難忘🩷