2021-01-09 1718 views
呢間岀名係啲懐舊點心,好多酒樓有嘅佢都有,但人地冇嘅佢又有😆不過小編去個日超級可惜,為佢個招牌灌湯餃而黎,點知已經賣曬😣點估到兩點幾去食都賣曬架姐,睇黎要朝早去先得😭價錢比一般酒樓貴少少,埋單每人二百幾(不過好飽好飽,可以叫少2-3樣)🥲另外發現佢地所有點心菜式都比較清淡健康,但又唔會影響味道,好啱一家大細去食🥰下面小編淨係介紹比較特別嘅點心😝.🥟蛋黃千層糕平時食啲有蛋黃/ 甜嘅野一定好快滯,好似馬拉糖呢種點心,小編食半舊都開始飽🥲但呢個千層糕好岀乎意料地好食,一啲都唔覺滯,一粒粒嘅蛋黃仲令口感更加豐富,推薦推薦 😚.🥟特式蝦多士同平時食嘅蝦多士有少少分別,不過呢個最吸引嘅地方係炸到脆卜卜但一啲都唔覺得油膩🤩唔會太重口味,老人家都啱食😚.🍽味道: 3.5/5🏙環境: 4/5‍👨🏼‍🍳服務: 4/5💧衛生: 4/5💰價錢: 3/5
🥟蛋黃千層糕
🥟特式蝦多士