2024-07-04 278 views
💯 👧🏻👧🏻呢排呢間餐廳真係好紅,我fd仲一直推介試下呢間,今次系可以順便試下佢地既Lunch set。我地叫左好多野食,最推介既:(4.2/5 ♥♥♥♥)煎海鱸魚黑水欖•水瓜柳•車厘子汁煎海鱸魚帶來了鮮嫩的口感,而黑水欖的鹹香味與水瓜柳的清爽口感相互融合,為整道菜增添了層次感。車厘子汁可能提供了一種酸甜的平衡。(3.7/5 ♥♥♥♥)德國黑啤慢煮走地三黃雞慢煮的方式通常能使肉質更加嫩滑,而德國黑啤的深度和豐富口感可能為這道菜增添了獨特的風味。三黃雞具有豐富的肉質和鮮美的口感。(4.8/5 ♥♥♥♥♥)刁草檸香醃三文魚三文魚的鮮美和嫩滑與刁草檸香醃料相得益彰,同時又帶有柑橘的清新氣息。🥂今次揀咗呢幾樣食物果然沒令我失望👍下次黎試埋晚餐先❤🍴

我地叫左好多野食,最推介既:

(4.2/5 ♥♥♥♥)煎海鱸魚黑水欖•水瓜柳•車厘子汁

(3.7/5 ♥♥♥♥)德國黑啤慢煮走地三黃雞