2023-09-13 16 views
去左Mega Box購物🛍️,買完所需物後便去左食日本野,老友說呢間位於9樓的 #隼,食物新鮮夾抵食,於是即時去開餐囉。用QR Code 下單後便等食,是由旁邊的列車🚄送來食物,方便又衛生。我要左隼鮮丼🍱,食材款式多,很喜歡鮮甜彈牙的赤蝦,厚切新鮮嘅三文魚,魚油重又爽口的油甘魚,creamy 海膽同蔥花吞那魚蓉,拌埋壽司飯食好正啊。老友則點左隼列車🚄壽司,好似迷你板的隼鮮丼,但食材都塞得滿滿的,新鮮有水準。牛油果軟殼蟹卷,入口香軟後再吃到炸得脆卜卜的軟殼蟹,炸漿薄簿的很好食。特盛大滿足,買相不錯,有鮮甜爽滑的帆立貝,赤蝦、油甘魚、三文魚同拖羅,最驚喜有成隻手掌長度的蟹柳,配上天婦羅輕炸,味道清淡得黎很香口,yummy☺️。啤酒🍻Sapporo都係$28/罐,好抵飲啊。

啤酒🍻Sapporo都係$28/罐,好抵飲啊。
2023-09-13
Type of Meal