2K
🤤特色新派特色新派川菜🤤-平時比較少食川菜 今次同鍾意食辣嘅朋友嚟到銅鑼灣呢間川菜餐廳 😙佢可以單點或者叫套餐 😜性價比都幾高 朋友都覺得幾好食🤤-🤤2人餐$238 -🥚燒椒金色皮蛋皮蛋金色好少見到 🤣用流心蛋汁撈飯食 好正 加埋香麻醬汁 有少少麻香味😜-🐷膠原脆皮豬手豬手都幾脆 有啲蒜香味 又有少少辣 🤓入邊有好多骨膠原 好好咬 😛-🐼熊貓冰粉 2 碗賣相好得意 好啱食完啲辣嘢之後餐廳喺上面仲加咗啲提子乾同埋花生碎🥸-🍚白米飯2 碗-🍘手工紅糖糍粑 好似糯米糍咁 口感好煙韌 食落甜度係啱啱好 😋-🥘經典香鍋香鍋入面有雞肉粒 薯仔 花生 椰菜花 胡椒 辣椒 芝麻 😌好多配料 好惹味 撈飯食一流😙-📍川火堂銅鑼灣駱克道401 至403 號榮華商業大廈地下b鋪-
🤤特色新派特色新派川菜🤤

🤤2人餐$238