2022-12-20 454 views
荷里活廣場雖然係大但野食就唔係好多,係我地諗緊食咩好既時候就見到呢間沖繩二段料理,見到佢係主打上蒸沖繩特色主食,下煮芝士炊飯或濃湯烏冬就覺得幾特別就諗住去試下😻。當時都唔算太多人等位,只係等左15分鐘左右,入到去之後我地坐左係中間一個圓形既位置上,有啲逼坐得唔係咁舒服。呢個餐廳拎左飛之後可以事先用手機落定單,所以我地入座後啲野食好快就到👍🏻我就叫左芝士炸雞+濃湯烏冬,朋友就叫左蜜糖芥末炸雞+牛肉烏冬,一開始仲以為係會有兩層上蒸下煮既狀態送上黎,點知原來係分開🤔🤔不過味道都OK份量都多,冇乜特別,最後仲會有個海鹽焦糖冬甩🍩超好食!!不過話係冬甩但其實個口感似炸麵包,加埋雲呢拿雪糕同焦糖醬口味十分之夾👍🏻下次會試埋佢其他冬甩味,特別對紫薯好有興趣!