2017-11-10 368 views
同朋友經過呢條街搵嘢食,見到呢間泰國餐廳幾特別喎!入面擺滿拳賽嘅裝飾,於是乎入去試吓。裝修都好靚,而且樓上仲有一間日式餐廳,個Menu可以一齊叫嘅,但係泰國餐既menu已經好豐富,下次要黎主要食個日式menu先。我哋叫咗一客生蝦刺身,生蝦新鮮而且醬汁都調校得好好,辣味十足,配菜亦都好新鮮!蝦夠彈牙爽口,正啊!另外叫咗一個蒜蓉大蝦,無論生同熟既蝦都好好味喎!係大蝦都有好多蝦膏啊。然後再叫咗一個砂鍋翅,真係用一個砂鍋上嘅!湯底好夠熱,食到一條條翅,都幾足料。食泰國野一定必叫既飛天通菜!夠哂惹味!最後同朋一人叫左一杯lemon squash, 食完正輪辣野要飲返啲冰涼野清下熱先!最後埋單都唔洗$300一位,抵啦!
食泰國野一定必叫既飛天通菜!夠哂惹味!
最後埋單都唔洗$300一位,抵啦!