2019-07-07 2404 views
是日去到尖沙咀見到呢間餐廳喺網上面嘅好評唔少於是就去試下餐廳嘅菜式款式都非常之多而且都幾特別有別於其他一般嘅越南餐廳咁因為當日唔想諗食啲咩嘅關係就叫咗個二人餐,食物嘅款式亦都比較多先講嗰個帶子:非常之新鮮鮮甜而且都幾大隻個生蝦汁做得非常之開胃唔錯呢一個越南拼盤簡直係大贊啊。因為佢嘅肉類燒得非常之香口不論係牛定係豬or係個扎肉同埋嗰個燒肉棒我都比非常之高分依家蝦片亦都非常之脆,唯一一樣野唔好嘅係個檬粉癡到一嚿嚿咁樣呢一個就有啲遜色再嚟我哋係揀咗個燒乳豬。乳豬佢嘅唔好處就係唔夠熱騰騰,但係佢嘅肉係燒得啱啱好嘅食落去係皮脆肉滑另外個菜飯亦都做得好香口因為佢落咗少少一啲櫻花蝦同埋個飯亦都經過調味所以好開胃反之佢嘅炒通菜同埋甜品就相對地冇咁出色啦,比較鹹。而甜品就一般冇咩特別。整體而言呢一間餐廳嘅食物質素都叫幾高嘅而且上菜速度係適中不得不讚嘅係店員態度服務非常之好而且都會主動殷勤去幫你收走污糟嘅碟同埋添水呢一樣野係大大加分
是日去到尖沙咀見到呢間餐廳喺網上面嘅好評唔少於是就去試下

反之佢嘅炒通菜同埋甜品就相對地冇咁出色啦,比較鹹。
甜品就一般冇咩特別。

整體而言呢一間餐廳嘅食物質素都叫幾高嘅而且上菜速度係適中