2023-07-03 696 views
下午茶時間去食火鍋放題就是我跟朋友的減肥策略🤭最鍾意喺呢個時段,避咗個午餐時間,唔會多人,坐得好舒服。我哋兩個都揀咗安格斯牛頸脊海鮮任食放題~跟個博多美人骨膠原啫喱雞白湯湯底。個骨膠原啫喱好可愛。牛肉,豬肉都可以。我個人最鍾意係羊肉片。我勁鍾意個羊肉片夠臊味,佢哋有個特色辣醬,味道有啲似微辣嘅麻辣醬,用嚟配羊肉片勁有蒙古大汗feel😆個自助醬料吧有成十幾種配料及醬汁,有幾款醬汁配料都冇機會試,暫時推介嘅係特色辣醬。蔬菜瓜果菇類同面類都係自助任食!生菜同油麥菜非常之新鮮好味。麵類都有幾種,甚至有蕎麥麵!老實講最吸引我係佢哋嘅牛奶低脂乳酪,真係好好食! 好香嘅牛奶味,但亦有乳酪嘅健康味道。下次要留肚食多幾杯先得。出奇地佢哋竟然有爆谷!甜度啱啱好仲好脆。另外佢哋有Dry Ginger Ale同埋Ginger Beer! 佢哋竟然有咁特別嘅飲品選擇🤩順帶一提,佢哋男女店員都非常之有禮貌。咁啱呢一個下午茶時段見到有啲家長帶小朋友來做工作體驗,幫手送食材上枱。小朋友有自己嘅廚師帽同牛摩小圍裙,呢個親子活動又真係幾有諗頭幾特別喎🤭

2023-07-03
Type of Meal