2025-01-26 0 views
餐廳一入去就好韓式嘅裝修同枱凳!餐廳周圍都係酒吧,9號門口較細又比啲太陽傘遮左少少!餐廳都有放左個招牌係出面,或者搵8號大廈行多幾步就到!店員好親切同有禮貌!辣雞肉芝士鍋,三格都係車打芝士,勁香,辣雞叫左少辣,對於唔食得辣嘅人黎講岩岩好!仲有一格係芝士丸,好多韓式年糕,店家好細心切半,又入味又易食!而且會幫我地撈埋芝士落雞度!好細心另外有個海鮮炒鍋巴,鍋巴上枱仲係脆嘅,想食軟就放耐少少索汁,佢有一大隻蝦同鮑魚,全部都好鮮,個汁清淡但有海鮮嘅鮮甜!啲菇好厚肉,一個人可以食晒一碟👍🏻海鮮煎餅,口感薄脆,食到八爪魚、魷魚嘅煙韌,蘸埋佢嘅辣醬油真係一流!本身唔飲得酒,但老闆娘推薦米酒,我地都試左,甜甜地好易入口!佢開到凌晨,想飲酒又想食野嘅人,推廣你去試下
餐廳一入去就好韓式嘅裝修同枱凳!

餐廳周圍都係酒吧,9號門口較細又比啲太陽傘遮左少少!

餐廳都有放左個招牌係出面,或者搵8號大廈行多幾步就到!

店員好親切同有禮貌!

佢開到凌晨,想飲酒又想食野嘅人,推廣你去試下