2017-07-12 62 views
其實一向都好想試吓呢間餐廳,因為覺得餐廳好有特色。以打拳做主題,很有型格,今次嚟到,發覺除咗覺得餐廳佈置得好靚很有型格之外,地方還很乾淨,沙發又坐得舒服,環境方面👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢度除咗泰國菜之外仲有原燒道場,食下其他野,雖然一心諗住食泰菜,但見到原燒道場menu啲嘢食好吸引,所以叫咗一個沙沙蟹餅,嘩!好好味呀,三件蟹餅厚厚地,幾大件,裏面有好多蟹肉啊!這個好好食呀!我食咗兩大件!😋另外叫左冬陰公湯,冬陰公湯最怕就係唔夠熱,但呢度係用爐上,一直飲到味都係熱辣辣。裏面料都好足有蝦,我食得辣,如果再辣啲就好啦。椰香飯成個椰子上, 椰子味香,你睇,有好多海鮮呀!又有椰肉喺裏面,好味好味。侍應都係泰國人為主,服務都很好,坐得舒服又食到好飽好滿足呀,下次都會再嚟依間餐廳再食。想再食蟹餅啊!😋😋😋😋😋