2019-08-16
1.<中環cocktail推介>🍸相信有去開中環食野飲野既朋友都會知道荷里活道大館 作為前中區警署入面有好多唔同既美食同酒吧 而呢間 dragonfly想試好耐 入面唔算大 我諗有10 張8 張 兩三人枱櫈 成間鋪用左綠色為題 似係一隻會飛既青龍 天花板既綠色橙 加埋啡色枱櫈 加埋間中暗間中明既燈光 💡 別具特色 ,而 dj會不停播一 d有節拍感既音樂 未到到 club既程度 但講野時都要大聲 d . 幾啱 兩至四個朋友飲杯野放鬆下 👍🏻2. Menu上面既酒大慨百零蚊杯 好特別 好似 gin酒會同蕃茄芝士配搭🍅🧀 珍珠奶茶會同 rum酒混合, 椰子酒又會同 waffle 既味道混合 十分特別 鍾意飲特色 cocktail 既朋友要黎試下!#cocktail #雞尾酒 #酒吧 Score 平均分 <7/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~Dragonfl
#cocktail #雞尾酒 #酒吧
Score 平均分 <7/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
Dragonfly
中環荷里活道10 號大館10 座地下
~~~~~~~~~~~~