2024-07-28
豆乳狂人嘅種類十分之多,豆乳,小食,甜品,栥飯都有😱選擇困難症真係好難搞,樣樣都想食😝 好彩同朋友share可以食多幾款😍牛油果吉列蝦青瓜絲栥飯$52粢飯一d都唔細舊架😱食半個當一餐都得😊 栥飯超足料🤩有肉鬆,青瓜絲,牛油果,玉子,炸蝦,油條,沙律醬,糯米🤤 糯米飯夠黏糯不會太乾或太濕👍玉子微甜軟軟的配上香脆嘅油炸鬼及炸蝦豐富了口感😋 果然係被豆乳耽誤咗嘅栥飯店😝 多芒楊枝甘露 $48真係好多芒果肉仲要好香甜😍 西柚肉芒果西米樣樣都好多好足料👍每一羹都食到晒所有材料😍口感豐富亦唔會好甜,甜度剛剛好👍 超煙韌豆花$42材料有豆花,奶蓋,珍珠,芋圓,煙韌嘅芋圓同珍珠配搭滑滑嘅豆花,creamy 嘅奶蓋增加了入口嘅層次感😋十勝紅豆豆乳 $32嚟到豆乳狂人,點可以唔試下 8.6特濃豆乳呀😎 豆味超濃口感好濃厚👍紅豆綿密帶微甜👍 一枝飲晒好飽肚😝店員很細心,會問栥飯要唔要切開👍 開心share食就放便好多👍這裡是自助形式,食飽要自己清潔返枱面啊😊 牆上有可愛的壁畫,簡單的橫裝感覺清新舒服😊
牛油果吉列蝦青瓜絲栥飯$52
多芒楊枝甘露 $48