好耐之前食過一次蘇山雞飯,念念不忙佢隻海南雞🤭原來而加係太子都開咗一間,方便好多呀👍🏼人流好旺,個場6半去到已經full哂,食到7點半再望一望已經要排隊😂好誇張!獅城芽菜走地雞(半隻) $140寫明係走地雞㗎!真係得里度先有!雖然啲皮無好黃,但入面超嫩👍🏼有啲凍啫喱添呀!味道唔會好咸,無咩骨,明顯店員處理過👍🏼唔會食到好污糟❤️雞肉比較瘦,健康人士必點!海南豬扒叻沙摻摻 $70有得揀老鼠粉,米粉,油麵!我地就揀咗油麵,湯底好香有椰香味又唔會太辣😍仲附送魚蛋片同白魚蛋添呀!!豬扒先至最正👍🏼我地食完都讚不絕口!好香香茅,又唔會太油!有啲肥肉痴邊,好好味😎下次都要再點!!里個餐我加咗$49要小食拼盤2人份量黎,不過好豐富好多嘢食😱性價比高!有魚餅,炸蝦,炸雞中翼,炸雞髀仔,肉串👍🏼👍🏼有水準呀!開心果椰子奶昔 $35好香呀!!椰子奶昔好飲好消薯👍🏼👍🏼仲加咗開心果,個色好似healthy drinks😂

獅城芽菜走地雞(半隻) $140

海南豬扒叻沙摻摻 $70