Hiring
$20,000
Monthly (Negotiable)
2023-01-09 69 views
上環ASK cafe帶你走進花花世界🌺🌸🌷上空除咗有花海之外,仲有立體花牆等等💐被花花包圍住🥰打卡一流📸餐廳提供多種食物,好似afternoon tea set、waffle、all day breakfast 、飯、意粉、烏冬、沙律、漢堡包等等🤩好多選擇🥳☕️打印咖啡餐廳主打之一嘅圖畫咖啡☕️可以拎住鍾意嘅相,打印出一杯專屬自己嘅咖啡,獨一無二😍整人樣同卡通都一樣咁靚🤩我就整咗我最愛嘅care bears🐻勁得意😝除咗咖啡,仲可以整落朱古力度🍫我同朋友就飲榛子朱古力同百利甜酒朱古力😛朱古力味香濃😋🐔麻辣脆雞條麻辣味道辣得過癮🌶唔會話好辣啱啱好😚雞條外層鬆脆,內裡juicy💦雞肉嫩滑🐔跟埋沙律醬一齊食有另一種風味😛🍟小食拼盤小食拼盤入面有忌廉蟹餅、薯條同蜜糖雞翼🤩樣樣都有夠滋味同香口😛波浪粗薯條份量都好多😝蜜糖雞翼惹味🐔忌廉蟹餅相當creamy🦀

☕️打印咖啡

🐔麻辣脆雞條