Hiring
Monthly
$17,000-$23,000
Monthly
2020-07-20 64 views
呢間餐廳係用蛋做主題來做好多唔同嘅料理所以吸引咗我哋嚟食 😳😳因為天氣太熱所以我哋嗌左一杯菠蘿梳打佢仲有好大塊菠蘿入面亦都有菠蘿肉 口感好豐富 🍍🍍之後我哋叫咗南蠻炸雞佢炸粉唔係好厚所以層皮唔會好熱氣但係入面就啖啖肉 有五大嚿 食完已經好飽但係呢個只係前菜😂😂主菜到啦😳 係海鮮番茄蛋包飯 佢嘅汁有好濃郁嘅忌廉蕃茄同埋海鮮味 係精心熬製嘅🥳🥳配菜有蝦同埋魷魚 🦑 最重要係個飯入面都撈左啲菇同埋蕃茄碎粒 好有驚喜唔係淨係白飯第三個係漢堡扒上面有隻好sharp嘅太陽蛋 薯條即炸好食🥳🥳 漢堡扒肉質鮮嫩 係唔錯嘅配搭我哋仲叫咗玉子燒甜甜地又有水份係入面👍🏻👍🏻最後最好食嘅就係佢呢個甜品我哋叫咗黑糖珍珠菠蘿疏乎厘 佢嘅口感唔係太重空氣咁唔會入口就冇咗亦都唔會好似蛋糕太硬仲好香蛋味加少少蜜糖非常好食一定要試🍳🍳
呢間餐廳係用蛋做主題來做好多唔同嘅料理
所以吸引咗我哋嚟食 😳😳