2023-11-15 74 views
之前食過幾次古今二。佢地呢度既卷物款式好多,而且個名好都好特別,有好多唔同既搭配~係又可以打卡有好食既選擇😋  1⃣️龍捲風沙律($76) 堆得好高好吸引🤩蟹柳山底下係中華沙律同埋沙律菜,仲有啲蟹籽同埋脆片。  2⃣️煙花($79) 呢款有齊我最鍾意既三文魚同埋吞拿魚😍面頭既吞拿魚蓉幾綿,食落中間包住辣味三文魚,一份六件而且size啱啱好唔會食到好論盡👍  3⃣️蜘蛛($96)就感睇個名完全估唔到係咩😂佢係包住炸軟殼蟹、青瓜、牛油果同埋蟹柳。炸軟殼蟹真係好正!好脆!加埋青瓜等等配料係個卷入面一齊食,口感多左,而且一件都大件,鍾意食軟殼蟹既要嗌!  4⃣️自家玉子燒($55) 已經切好左六件,食落係甜甜地既日式玉子燒風味,作為小食一流。  5⃣️日式章魚小丸子($48) 有六粒,面頭又係啲會郁既木魚絲,仲有紫菜碎,章魚燒熱辣辣出到黎,食落係偏軟身既,食到每一粒入面都有包住彈牙章魚肉🐙
1⃣️龍捲風沙律($76)
龍捲風沙律
2⃣️煙花($79)
蜘蛛
3⃣️蜘蛛($96)
煙花
4⃣️自家玉子燒($55)
自家玉子燒
5⃣️日式章魚小丸子($48)
日式章魚小丸子
龍捲風沙律