2024-03-28
朋友食過呢間餐廳一直都話好好食要帶我去試下,既然佢盛意拳拳,緊係要黎試下架啦☺️一入到餐廳,已經被餐廳環境吸引住眼球,佈置得好有特色,每處都係打卡位,餐牌上面既每道菜式名仲要好有趣,即刻食指大動,每道菜都想叫黎試下😆有蟹go又有蟹肉既蟹蟹蟹意大利扁麵 $158用料完全冇手軟!滿滿既蟹籽、蟹膏同蟹肉,每一啖都係好濃郁既蟹膏鮮味☺️ 加上脆卜卜既蟹籽,好有口感,推薦!🥰以為食緊片皮鴨比薩 $138鴨肉分量好多,加上滿滿既京醬,仲有青瓜、京蔥,真係食緊片皮鴨咁😍 批底仲要超級薄脆,食多都唔會覺得膩!👍🏻避風塘雞翼 $78炸到表皮脆卜卜,內裏又嫩滑,配上大量既炸蒜粒,夠哂香口!👍🏻自家製73.5%心太軟 $68食心太軟最期待就係一切開見到朱古力醬流出黎既畫面😍 朱古力味夠哂濃,配埋雪糕同餅乾碎一齊食,多重口感多重滋味😋食物性價比相當高,每一道菜都係令人相當驚喜,餐廳環境仲要佈置得好有特色,簡直係味蕾同視覺既享受👏🏻
有蟹go又有蟹肉既蟹蟹蟹意大利扁麵 $158
以為食緊片皮鴨比薩 $138