一踏入門口最吸引我既就係佢充滿特色既裝修👻 充滿摩登既風格適逢就黎萬聖節充滿搞鬼既佈置🎃 一睇Menu野飲同野食既名都好搞笑🥴落單既時候充滿真係面皮薄D都唔得😳 野食質素都幾穩定特別係野飲有趣味得黎味道都唔錯架🍹⭐️ 波士頓龍蝦意大利飯 🦞飯粒比較黏但夠曬Creamy🍼好在有不少蘑菇同菠菜減低膩口既感覺🥬 龍蝦大大隻 用芝士焗過好惹味🧀⭐️ 點解個個都叫軟殼蟹披薩架 (仲要有菠蘿)🍕雖然有菠蘿但係覺得呢個Pizza驚喜地好味😋 餅底非常薄脆 波蘿芝士同千島醬既配合帶微甜🍍 軟殼蟹酥脆得黎 驚訝地食到好多肉🦀️⭐️ 美利堅合眾國草飼牛扒 🇺🇸估唔到牛扒沙律都咁豐富😚 牛扒Medium煮得好軟嫩🥩 沙律除左菜之外仲有雜莓同芒果粒🥭 酸酸甜甜可以中和肉既濃味💛 仲有蝦片同烏冬既配搭好新奇🍜⭐️ Wings。。。燒雞翼我鍾意食 🍗雞翼炸得好香脆🔥 Honey Mustard既調味好溫和甜味比較濃🍯 中和返D熱氣感🥳⭐️ 蘑菇湯 🍄跟餐仲有個蘑菇湯好足料夠Creamy🤍⭐️ 豆腐豆腐豆腐咖啡 ☕️⭐️ 夏日熱辣辣 好熱好熱降溫椰子沙冰🥥呢度既野飲真係好高質😍 豆腐咖啡既咖啡味唔算好濃 加上一球豆腐雪糕🍨 清甜既豆

波士頓龍蝦意大利飯

⭐️ 波士頓龍蝦意大利飯 🦞
點解個個都叫軟殼蟹披薩架 (仲要有菠蘿)

⭐️ 點解個個都叫軟殼蟹披薩架 (仲要有菠蘿)🍕
美利堅合眾國草飼牛扒

⭐️ 美利堅合眾國草飼牛扒 🇺🇸
Wings。。。燒雞翼我鍾意食

⭐️ Wings。。。燒雞翼我鍾意食 🍗
蘑菇湯

⭐️ 蘑菇湯 🍄
跟餐仲有個蘑菇湯好足料夠Creamy🤍
豆腐豆腐豆腐咖啡

⭐️ 豆腐豆腐豆腐咖啡 ☕️
⭐️ 夏日熱辣辣 好熱好熱降溫椰子沙冰🥥
呢度既野飲真係好高質😍 豆腐咖啡既咖啡味唔算好濃 加上一球豆腐雪糕🍨 清甜既豆腐味半溶係咖啡裡面 令咖啡更Smooth🫖 就算唔係特別鍾意咖啡都好易入口🤩 沙冰椰子味好濃但偏甜🥤 碎冰唔會太硬好消暑☀️ 加上一球好吸睛既海鹽雪糕💙 點點海鹽味中和了甜度
茫茫人海遇見你既途中夾雜住又酸又甜

⭐️茫茫人海遇見你既途中夾雜住又酸又甜 🍋
⭐️ 北海道紅豆芝士蛋糕 🫘
甜品既Presentation好優雅有高級西餐水準🥂 原來係芒果青檸雪芭 入口酸味好清爽🍧配上帶糖霜既曲奇口感好豐富🍪 芝士蛋糕入口幼滑唔會太甜🍰 紅豆味道較低調但好有Homemade感覺🤲🏻
波士頓龍蝦意大利飯
點解個個都叫軟殼蟹披薩架 (仲要有菠蘿)
美利堅合眾國草飼牛扒
Wings。。。燒雞翼我鍾意食