2023-08-15 75 views
之前尖沙咀見過,原來旺角都有分店!🔥門口光猛乾淨👍🏻依加仲好方便用QRcode落單就得!店入面有分四人枱同面向牆嘅單人座位,一家人黎食又得,自己一個燒亦都唔需要怕尷尬👍🏻牆上同枱上張紙都有教點食,唔使擔心唔識食😆另外雖然係燒肉,但係一啲都唔覺大油煙👍🏻我地叫左個二人套餐,都幾抵食!包麵豉湯同沙津🥗我哋分別都加錢叫咗特飲,冇諗過巨峰提子特飲咁大杯🤣飲極都仲有,好味得黎好解渴👍🏻飯好快就黎左,好香麻油味😋肉碎唔算好多但配埋漢堡扒食夠唒,撈埋蛋一齊食更加香滑❤️主食漢堡扒只需要用鏟切開到細細份壓扁放上石上面燒,每三秒反一反就食得😍過程好有趣,石板燒到唔夠熱員工仲好主動幫我地換~呢隻口味酸酸辣辣好惹味🌶️中意食辣必點!另外漢堡扒份量都幾大份,食落好重牛味,正!超級無敵多炸蒜片!蒜片脆卜卜增添唔少口感!而且仲有好多芝士,個蛋好香🤤真心唔錯.溫馨提示🩷舊石板真係好熱,小朋友或者大人都要小心呀😂
之前尖沙咀見過,原來旺角都有分店!🔥

門口光猛乾淨👍🏻依加仲好方便用QRcode落單就得!
牆上同枱上張紙都有教點食,唔使擔心唔識食😆
另外雖然係燒肉,但係一啲都唔覺大油煙👍🏻
巨蜂提子特飲
和牛乒乒乓拌飯

芝士蛋蒜和牛漢堡扒
溫馨提示🩷舊石板真係好熱,小朋友或者大人都要小心呀😂
Type of Meal
Dinner