2022-10-19
不要妒忌姐😂book到珍姐因為候補有位😂😂意圖或企圖book 珍姐嘅人💛都知,真係一枱難求🤤🤤🤤🤤 要食正嘢,首先你要付出😂唔止要俾耐性book位,出咗地鐵站仲要行條斜路🧗♀️🧗♂️雖然行完好攰,但係見到珍姐個招牌🤣🤣真係咩都抵返晒💛入場氣氛超好,聽住一系列經典歌曲 🎶🎶 首先嚟咗佢哋嘅招牌豬骨蜆煲$288 ,留意番呢個煲要係book枱嘅時候一早預訂🍲🍲🍲 西芹,粟米,豬骨,蜆,熬製而成嘅湯底,湯滾嘅時候🔥🔥侍應會搵個盤拎起兩舊豬骨先,然後每人不一碗湯俾我哋飲🥣🥣,超濃嘅豬骨味再加上蜆嘅鮮味!呢碗湯真係一流😍😍😍飲完靚湯就到今日嘅邊爐料,我哋叫咗騸牯牛$420(again, 係需要預訂)🐮🐮,成碟由牛既唔同部位組成,而我最欣賞既係牛腩頭,因為淥10靚秒就已經夠,肉色粉嫩,口感甘香,好少可以食到❤️❤️❤️老蘭嫩牛四併(封門柳,牛頸脊,牛匙柄,牛胸簽)$328,當中封門柳最為好食,牛味重❤️💛再加埋又係預訂既蟶子皇$68,洗得好乾淨冇沙👍🏻👍🏻而且啲蟶子好鮮甜彈牙🤤🤤另外仲叫左即炸魚皮,夠香脆;同埋香酥腐竹(呢個就外型相當震撼,但味道冇乜特別)食完超飽😂想落下場嘅朋友就可以去附近蘭桂坊飲野🥂🍸🍷
另外仲叫左即炸魚皮,夠香脆;
同埋香酥腐竹(呢個就外型相當震撼,但味道冇乜特別)
食完超飽😂想落下場嘅朋友就可以去附近蘭桂坊飲野🥂🍸🍷🥃
希望想食珍姐嘅你book到枱啦💛💛加油🥰