2024-01-31 26 views
✨公司多野做搞到個人壓力好大,連食個飯都趕時間,放假既日子,想一個人靜靜地過,一個人過是一件快樂的事,係商場行左幾轉,睇到麵匠八既店面好吸引✨就係有一個感覺想行入去食,入面好靚,靚到好似酒吧一樣,習慣易相打卡,一如既往照樣弓卡,然後叫了一個拉麵加一杯飲品💕💥芒果梳打QQ😇好大杯既飲品,芒果味好鮮甜,仲有梳打氣,好飲過汽水,佢既芒果味好新鮮,好有特式既飲品💥味噌雞扒拉麵😇入得黎食拉麵,都想水準有返咁上下,呢度統統都食到,味道岩晒口味,有一碟雞扒分開上,雞扒上都食到雞香味,雞皮都好好食,加埋原有既醬料,搭配埋拉麵好食到無得頂,拉麵好滑有口感,除左好食之外唸唔到其他
💥芒果梳打QQ
💥味噌雞扒拉麵