2008-07-18
難得大鼻向我提議搞班聚, 所以梗係幫手搞下啦幸好現在科技發達有facebook約人, 又有Ms Chung無限量的出席支持所以同學都肯俾面”抽空”出席, 最後都有成十一個人七點半來依度韓燒係來之前已經知道這裡的食物相當不錯, 同埋又有房(雖然要加$50)不過自己人有間房無咁嘈, 傾謁聚舊都方便點, 同埋經理話可以坐耐點這裡的醃肉醃得很不錯, 燒左之後都有幾多肉汁. 又有好多種, 連雞軟骨都有, 當然西冷牛扒, 肥牛, 豬頸肉, 哈哈! 當然如果有牛肋骨就仲好啦 : )除了燒烤野食, d泡菜都不錯, 無韓國本身個d咁濃味, 都arm番香港人的口味仲有涼粉湯圓糖水, 人參雞湯雖然參味淡d但係個煲入面有成隻雞係入面雖然個pan都幾易, 不過食完都無咩油煙味, 同埋又有拖鞋, 真抵讚!Overall, 和大家食下傾下, 差唔多十一點先走人, 真係開心原來狡猾的ms chung靜雞雞幫我地埋左單…真係多謝哂!
原來狡猾的ms chung靜雞雞幫我地埋左單…真係多謝哂!