2017-10-09 219 views
有係附近番工既fd介紹下到The Staff一試,位置位於內街有少少偏僻,若非朋友帶路會比較難搵到餐廳入面環境唔錯,平日晚上可能小人,有半個場唔開放,反而令到服務集中D一行四人叫左2個dinner set另加甜品每個set會有2個前菜,份量相對比較少,但就可以試多d款式魷魚圈加Parma Ham,都幾爽口,另外有一款燒冬菇無影到,不過就大大粒充滿菇味叫左一個冬蔭公海鮮扁意粉,冬蔭公味道好夾,不過份量略少另一份豬肋骨都幾大份同入味,不過配粗薯條會好d xD另外鯖魚飯條鯖魚唔腥,而且唔會霉,飯就用好特別既器皿裝住,幾特別餐送既甜品除左餐送既之外,我地重叫多2款,分別係心太軟同窩夫,其中窩夫造型特別,似雞蛋仔,好好味總結黎講餐廳環境一流,由於位置偏僻,所以唔會太多人,比較靜而且唔會趕人走,如果晚上同朋友一聚一流
有係附近番工既fd介紹下到The Staff一試,
位置位於內街有少少偏僻,若非朋友帶路會比較難搵到
一行四人叫左2個dinner set另加甜品
每個set會有2個前菜,份量相對比較少,但就可以試多d款式

叫左一個冬蔭公海鮮扁意粉,冬蔭公味道好夾,不過份量略少
另一份豬肋骨都幾大份同入味,不過配粗薯條會好d xD

總結黎講餐廳環境一流,由於位置偏僻,所以唔會太多人,比較靜
而且唔會趕人走,如果晚上同朋友一聚一流
2017-09-21
$120 (Dinner)