2022-05-03 232 views
最鍾意食鐵板燒😍會搜羅唔同嘅鐵板燒去食~中環新開左呢間日本餐廳,除咗有鐵板燒,仲有omakase 💕餐廳夠大,用餐嘅空間以房間為主,所以私隱度高,坐得舒服😌午市有一人、二人套餐。我哋每人揀咗個「松」一人套餐。🔸🔸🔸🔸 「松」 🔸🔸🔸🔸沙律、南非鮑魚、大虎蝦日本黑豚薄燒/美國牛肉厚或薄燒$480A4日本和牛西冷厚燒$680一開始就有沙律沙律非常之新鮮,等你食完之後師傅就會幫你準備鐵板燒部份。南非鮑魚好大隻,而且新鮮仲識郁!師傅幫你將鮑魚切片,方便食~鮑魚鮮味,肉質新鮮😋虎蝦大隻爽口,調味啱啱好!師傅仲慢慢煎脆個蝦頭,成個蝦頭都可以就咁食!我哋揀咗牛肉薄燒、厚燒各一。欣賞師傅嘅蒜片即場爆起,鍾意食蒜片嘅我哋,即場食好似薯片咁卜卜脆。牛肉薄燒叫師傅加多啲蔥,配埋蒜片真係好香好好食😋厚燒牛肉夠juicy, 亦都好好食! 炒飯炒得夠乾身,師傅仲加多隻蛋喺上邊俾我哋,再食埋個炒雜菜真係好滿足!最後仲有甜品我哋揀咗蘋果雪芭。師傅仲為我哋準備焦糖多士,好香脆好味💜成餐飯師傅不斷同我哋交流,了解我哋嘅口味,食得好開心😙

🔸🔸🔸🔸 「松」 🔸🔸🔸🔸
沙律、南非鮑魚、大虎蝦
日本黑豚薄燒/美國牛肉厚或薄燒$480
A4日本和牛西冷厚燒$680

南非鮑魚好大隻,而且新鮮仲識郁!
師傅仲慢慢煎脆個蝦頭,成個蝦頭都可以就咁食!

牛肉薄燒叫師傅加多啲蔥,配埋蒜片真係好香好好食😋
厚燒牛肉夠juicy, 亦都好好食!

成餐飯師傅不斷同我哋交流,了解我哋嘅口味,食得好開心😙