2007-12-20
尋日同個舊同學一齊食飯, 未夠8 點都有6-7個等位, 不過坐高枱就即時有位. 所以我o地揀高枱坐啦~一張好細的圓形枱. 基本上2隻碟2個杯都冇乜位剩.我o地要o左一客廚師沙律(2人份量) : 沙律菜加一片青瓜包住o左d 芝士同火腿同加o左少少醋. 都幾好味菜都算新鮮, 不過冇乜驚喜.仲有就係點解2人份量得一片青瓜???一客拼盤: 有煎蝦(有點乾身),炸蘑菇(好味但太油),青口配蕃茄醬(ok唔腥),茄子包芝士(怪怪),煙火腿(一定要夾蜜瓜絲o黎食,但都仲好咸),意大利腸(都咸)同蜜瓜絲.雖然食物一般,但擺得幾靚(咪又係一份一份擺,哈哈哈).10" 南部pizza : 即係海鮮pizza, 好薄的pizza 上面放o左魷魚圈, 青口粒, 蕃茄同少許沙律菜. 味道一般. 張相比實辦靚. 其實食物就好一般, 不過服務就幾好, 所以都可以再食ge
一張好細的圓形枱. 基本上2隻碟2個杯都冇乜位剩.
其實食物就好一般, 不過服務就幾好, 所以都可以再食ge