2021-03-16 784 views
今日去左Yoho 食牛舞燒肉放題,環境超級好,仲要有卡位,門口職員都好細心介紹有咩食有咩唔同,有換網,有服務,態度好,夠鐘都無即時趕你走!但食物質素認真麻麻,夠夠牛都好鞋,一樣味,個爐點燒都好痴,落埋油都係咁,燒肉汁同柚子醋都唔好食!出面主打既日食雪條全部都超級勁甜同藥水味,今日唔覺有日式雪糕杯!出面既小食,入到去既時候同走既時候都好似我呢一張圖咁,問經理會唔會Refill , 佢話幫我問下,一陣答我:係得出面咁多架啦!我心諗,同廚餘有咩分別?個一個咩和牛筋肉飯,雖然圖片只供參考,都唔係差咁遠呀?走左要即去食返個tea 🥲好似無食過野咁!現實與想像第一次食燒肉食左2個Yogurt , 真係好食既,因為係Movenpick , 不過係Yogurt 唔係雪糕!仲有無糖烏龍茶同低糖綠茶好飲!伏到出門口撞到隔離枱一齊話,未食過咁難食既牛肉🙃!佢仲要食最貴個一隻,我好在好縮左沙叫咩 SRF 極黑口就算,呢期好多廣告同打手,夜晚Full book 到4月中,不過住元朗既朋友講,元朗區燒肉選擇小,所以咁full book !

現實與想像

仲有無糖烏龍茶同低糖綠茶好飲!