2020-11-27
#尖沙咀美食 #小蓮星呑食尖沙咀 #黃色經濟圈 #💛💛💛💛💛💛🔻 Layback Cafe & Bar (尖沙咀)尖沙咀加連威老道41號C-D嘉威大厦4樓B室////舖頭分室內同室外,天氣涼涼地,小妹特登揀室外,啲燈光更加暗,更加warm, 更加有氣氛!/🧃香蒜白酒蘆筍日本和牛粒燴扁意粉 $138意粉如其名,好重嘅蒜香,每一條扁意粉都有牛油包裹着,好香!配上好重牛味嘅和牛粒,惹味不少!蘆筍有咬口之餘又唔會太搶其他配料嘅味道。/🧃英式炸魚配黑松露薯條 $128炸魚做得好正宗,一層又一層厚厚嘅脆衣,每一啖都勁滿足,仲足足有兩大舊,自私食定係同朋友分都一樣得/🧃四川黑糖單骨雞翼 $118又辣又甜咁,好似好得意,於是就叫咗試。一上枱真係幾驚喜,有勁多辣椒同埋芫荽鋪面,感覺食緊四川酸辣面咁,點知食落口只有淡淡嘅麻味,唔食得辣嘅朋友都可以試吓。炸雞翼面頭yum咗黑糖,甜甜地都幾好食。/🧃加勒比微風 $58一見到佢嘅功效係抗衰老、改善睡眠,小妹即刻點。材料有洛神花、提子乾、接骨木蘋果、草莓、山莓,超級大一壺,入口酸酸甜甜,非常舒緩解膩/🧃Oreo朱古力沙冰 $58朱古力同Oreo味完美融合,又唔會過
🔻 Layback Cafe & Bar (尖沙咀)
尖沙咀加連威老道41號C-D嘉威大厦4樓B室
////
🧃香蒜白酒蘆筍日本和牛粒燴扁意粉 $138
🧃英式炸魚配黑松露薯條 $128
🧃四川黑糖單骨雞翼 $118
🧃加勒比微風 $58
🧃Oreo朱古力沙冰 $58
朱古力同Oreo味完美融合,又唔會過甜,非常邪惡,飲完一啖又一啖,完全停唔到口