2023-09-04 16 views
👧🏻😋👅🍽✨環境寬敞 用心小店-Zero Z🇭🇰 旺角彌敦道562號4樓 🇭🇰-💤 位於家樂坊附近彌敦道562號商廈, 佔地全層有獨立洗手間; 裝修時尚, 灰牆木枱, 簡約射燈營造舒適感覺💤 A la carte menu主要係肉類主食, 意粉, pizza等等都幾多選擇, 另外仲有2人套餐; 甜品仲可以出去雪櫃睇岩display先叫添💤 窗邊自然採光落地玻璃, 仲有好大張梳化; 中間普通凳都有軟墊; 店員貼心有禮; OpenRice 訂枱有全單九折!-🥩 牛小排伴燒汁,南瓜蓉牛油雜菜 $248💯超厚身牛小排切成粒狀, 唔會太腍, 入面係完美五成熟💯然後佢個side dish勁出色, 多款雜菜真係好香牛油味, 南瓜蓉甜甜地食落冇咁乾, 同埋當然擺盤更靚-🦆 慢煮油封鴨胸伴鄺加西薏米,牛油雜菜 $198✨慢煮係keep到入面好juicy, 鴨皮煎到少少焦香唔會太膩✨個side dish除左雜菜再加埋茄醬薏米, 酸酸地又有咬口特別又好食-🍝 蒜片辣椒欖油意粉 $98💯另外肚餓既我地叫多個意粉, 欖油同蒜片幾香, 辣椒略嫌搶味左少少, 但炒得乾身整體唔錯-
👧🏻😋👅🍽✨
環境寬敞 用心小店
Zero Z
🇭🇰 旺角彌敦道562號4樓 🇭🇰

🥩
牛小排伴燒汁,南瓜蓉牛油雜菜 $248
💯超厚身牛小排切成粒狀, 唔會太腍, 入面係完美五成熟
牛小排伴燒汁南瓜蓉牛油雜菜

🦆