2018-03-15 52 views
一早訂左位食tea~準時去到, 但原來張枱比左第二個, 要等10分鐘先有位。。。等待期間可以周圍參觀, 四周望下, 全部都係假花~有鳥籠座位及搖搖椅佈置得幾靚, 幾有情調~菜單選擇唔算多~我點左個青醬大蝦意粉, 友人見隔離枱個西冷唔錯就叫左個西冷牛扒, 另外再加個芝士西蘭花~飲品叫左玫瑰咖啡, cappucino同榛子咖啡~食物方面個大蝦意粉幾好食, 又多蝦, 唔錯~西冷叫左七成就變左全熟。。。又有d韌, 麻麻地。。。芝士西蘭花, 我地一人食左一舊, 全部都覺得苦。。。要成碟退換左個白酒煮青口青口反而味道唔錯~可以encore最後我地叫左個窩夫雪糕做結尾, 賣相就幾靚, 但窩夫太薄, 味道一般, 有d失望。。。飲品方面玫瑰咖啡同cappucino都好正常, 但係個榛子咖啡似榛子朱古力多D...
一早訂左位食tea~
佈置得幾靚, 幾有情調~
飲品叫左玫瑰咖啡, cappucino同榛子咖啡~

食物方面

個大蝦意粉幾好食
, 又多蝦, 唔錯~
西冷叫左七成就變左全熟。。。又有d韌, 麻麻地。。。

換左個白酒煮青口

雪糕窩夫
芝士西蘭花
2018-03-10
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$144 (Tea)
青醬大蝦意粉
玫瑰咖啡