2018-09-24
我們的中秋節gathering! 👭👭在香港要找一個適合傾偈不會趕你走,又唔洗排隊,食物高質服務不錯得餐廳其實很難... 今日我地4個女仔好耐無見 由於唔係個個都飲酒 唔可以食完飯去酒吧暢談,於是決定在中間點 尖沙咀/ 旺角搵個可以傾好耐偈既地方dinner。花木的裝修故之然係日式既裝修,但空間感很足夠,唔會有迫迫夾夾既感覺!由於我地早到,仲比左一個開放式包廂既長檯我地坐!至於野食方面,刺身set一啲都唔費,花木激安刺身盛有大約十款刺身,而且樣樣都好新鮮都只係$348 (個價錢真係好surprising!😇)就連平時唔太喜歡海膽既我,都好鍾意個杯花木海膽杯!裡面有帶子有海膽同吞拿魚!除左美食之外,花木既服務都好好,服務人員好足夠,而且每一個菜式都會逐一介紹架🙂真係好適合幾個朋友傾一晚偈😊😊😊
真係好適合幾個朋友傾一晚偈😊😊😊