2011-10-11
見佢成日坐到滿哂人咁,諗住啲嘢食應該都ok,點知原來唔係囉!環境: 佢地方都算大,但係座位之間好迫,而且好污糟,就連佢拎黎果杯奶茶個杯都好多未洗乾淨既漬。服務: 我從來都唔會要求茶餐廳有好好嘅服務,但係佢同我地落單,問佢野又唔答,未落完單就走左去就真係唔掂囉!食物: 我地兩個人,叫左一個豬扒飯配香蒜汁跟熱奶茶,同一個雞扒公仔麵(竟然24蚊一碗雞扒公),豬扒有兩塊,兩塊唔同,一塊ok冇問題,另一塊啲肉質好"鞋"同好乾,可以用難食黎形容,好彩有個蒜汁救一救,唔係都幾難食入口,奶茶都幾大杯,可惜奶同茶既比例唔啱,奶落得太多!而且個杯好污糟,根本未洗乾淨!試完今次之後我相信我唔會再去啦!P.S.本來有影相想upload,但我用iphone寫呢篇食評,系統唔比我up相~ >,<"
環境:
服務:
食物:
試完今次之後我相信我唔會再去啦!