2021-11-16
位於旺角鬧市嘅彌敦道726 全座都係餐廳 今日就上咗25樓呢一間擁有靚景 裝修佈置浪漫嘅西餐廳🥰 餐廳正中央係水吧 無論係浪漫二人情侶 又話者係一大班朋友聚會都非常適合👍🏻餐廳有Set Dinner同A La Carte 我哋就叫咗一個set 同單點左啲食物💕 Set Dinner 有餐前小食 沙律 餐湯 主菜 甜品同飲品 非常抵食😍 餐前小食係三文魚mousse 味道濃郁☺️ 沙律係木瓜蝦肉沙律 大蝦新鮮爽甜 清新開胃🤤 餐湯係南瓜忌廉湯 南瓜打蓉香濃幼滑😀 主菜我哋就揀咗單點冇得叫嘅香煎鴨肝伴鴨肝油炒意粉 意粉嘅口感超級正 有咬口😍 鴨肝油好香 鹹鹹地超惹味👍🏻 仲有兩大件香煎鴨肝 面頭煎得金黃香脆 入邊好軟好Creamy👅 甜品係雜莓撻 酸酸甜甜作為飯後甜品都唔錯😆另外我哋仲單點左一個法式牛尾湯同埋香煎慢煮黃油雞伴暖菠菜沙律🥗 牛尾湯非常濃郁 每一啖都有粒粒牛尾 好腍好香甜牛肉味😋 香煎慢煮黃油雞伴暖菠菜沙律有一大件雞髀 慢煮嘅雞肉好嫩滑 表面雞皮煎得金黃香口 好好食🤩佢哋drink menu有目不暇給咁多選擇 我哋今次就揀咗兩杯mocktail🍹 分別係Silver Screen
佢哋drink menu有目不暇給咁多選擇 我哋今次就揀咗兩杯mocktail🍹 分別係Silver Screen 同Paradise punch❤️ Silver Screen真係好啱我口味 入邊有Expresso加香濃嘅朱古力 由於加咗咖啡所以飲落唔會太甜 但係味道真係好濃郁好邪惡🤤 面頭仲加咗一個小山丘嘅海鹽焦糖爆谷 一流🤩