2021-05-12
位於鬧市中既5% Cafe,環境有幾分似同區既board game cafe,坐落都幾舒服。如相中有非常多既Boardgame,我見店員都好熱心介紹board game 俾客人,可惜我今日一個殷就玩唔到了我特別鐘意餐廳係牆身貼上唔同客人光顧後好開心既合影,令人覺得餐廳好溫馨同注重客人感受,即時加左分啊餐廳設有最低消費,黎之前記得睇清楚啦~黑松露手打芝士牛肉漢堡配薯條食物既價錢比起同區既餐廳進取不少,自然我對佢既期望都高上不少!食完之後發現果然無令我失望,牛肉既肉味好香濃,質感唔會太緊實或鬆散,令人想一口接一口咁食落去。黑松露作為點綴亦好出色,唔會搶去牛肉既味道,加埋牛肉本身既肉汁,非常好味呢!Rainbow餐廳其中一款招牌飲品,見到外表已經「人如其名」,非常鮮艷動人由梳打水,芒果汁同士多啤梨糖醬混合而成,飲落出奇地夾同好飲,值得推介!
餐廳設有最低消費,黎之前記得睇清楚啦~
黑松露手打芝士牛肉漢堡配薯條
Rainbow