唔怪得之成日都咁多人排隊!其實每次經過都想入去食,奈何太多人排隊,帶住個小朋友等咁耐始終唔係咁方便。 今日見到人唔係咁多,排咗一陣就入到去食。 環境舒適坐得舒服, 感覺空間唔會太迫,侍應服務亦非常禮貌,可能因為是午餐時間,所以用餐時間只限90分鐘,不過呢一個lunch同個女都真係食得好開心。「黃金蟹肉意粉」$78淨係咁賣相都值回票價,蟹肉多而且意粉軟硬適中!而且非常好味! 白汁加左咸蛋黃味道有同蟹肉非常之夾! 而且質感亦都唔錯。 「千島醬蟹棒蟹子帆立貝薄餅」$76作為一個厚批底,個批底仍然好鬆軟,醬汁唔會特別多,但係啲帆立貝就真係多!好味道,而且非常之適合小朋友食。

「黃金蟹肉意粉」$78

「千島醬蟹棒蟹子帆立貝薄餅」$76