2024-07-20 366 views
呢間主打串燒既餐廳冷氣夠大通風夠好,室內冇咩油煙感,而串燒上枱後亦會用個熱鐵板keep住加熱,唔怕冷氣太大吹凍,十分體貼,成班朋友黎一路食串燒一路飲酒就fit晒!🍻🍻我地叫左好多款串燒,口味揀左偏重,辣度就小辣,除非你好食得辣,建議小辣或微辣就好夠。串燒基本上黎到款款都好味,我地就重點推介幾款🙌美國牛肋肉:兩串每串都有3大舊,肉質夠腍,唔會燒到好乾,牛味都重,配埋燒烤粉十分惹味,牛魔王必點🐂蜜糖雞中翼:有兩串每串都有兩隻雞翼,每隻都大大隻,外皮燒得好脆,咬落索索聲,蜜糖汁入晒味,入面肉汁都鎖得好緊好juicy,真正做到外脆內軟🐔豬頸肉:雖然每串得一舊,但有成十串咁多,計落都幾抵食,最緊要每串都燒得好入味,外皮燒到金黃色,色香味俱全🐖台灣地道腸:腸既size接近司華力腸,外皮都係燒到脆卜卜,口感十足,好味得黎亦係飽肚之選