去左東港城行街 相連住tko gateway 試左一間望落環境又唔錯既cafe啲野真幾好味 ! 性價比不錯又坐得舒服~🥰Dinner set 加$20-$38 有追加沙律/湯/小食/甜品等等…另外送一杯$30飲品但如果想飲花茶/特飲等等只需補差額所以價格都尚算親民貼地👍龍蝦汁海蝦意粉龍蝦味唔算太濃 可能比蕃笳搶左少少🤏但係我覺得唔錯 蝦肉夠爽口彈牙汁底唔會太稀 做到掛汁效果!👌🏿蜂蜜芥末烤雞芝士薄餅Pizza 係薄脆餅底所以唔會好飽好滯 切左8塊同朋友好容易一人就食咗一半😆不過食唔到有芥末味 反而食到濃郁芝士🤭 傾下計慢慢食嗌呢個唔錯👍另外追加左黑松露薯條🍟呢個必點!薯條上面灑咗少少芝士同黑松露。沙律醬入面都有黑松露 所以點黎食好好味!🤤仲加左餐湯同凱撒沙律餐湯係南瓜湯 由南瓜打出黎變湯 稠稠地好足料又香濃👍飲品係茉莉花茶 勁香而且好濃郁另外俾埋糖漿 可以按自己喜好加糖👍另一杯叫左繽紛樂朱古力真係有一條繽紛樂放杯邊🤣味道係榛子味 唔會好漏好甜我幾中意🤣🤣Cafe唔少得要叫甜品🙈焦糖香蕉窩夫配朱古力雪糕$68又係性價比好高😋😋窩夫外脆內鬆軟又香噴噴香蕉面有蕉焦糖 食落口感脆脆地兩人食左$
啲野真幾好味 ! 性價比不錯又坐得舒服~🥰
另外送一杯$30飲品